Om Frank Knudsen

Frank Knudsen er en dybt engageret- og karismatisk foredragsholder, som giver et jordnært, energisk og inspirerende indblik i relationer, konflikthåndtering og motivation.

Frank Knudsen er oprindeligt uddannet lærer og er i dag certificeret Master- og konfliktcoach og har i en lang årrække været efterskolelærer og mentor på en eliteidrætsefterskole. I sine jordnære og praksisorienterede foredrag stiller han skarpt på konflikthåndtering, relationsarbejde, ”ja-dage” både på job og hjemme samt vores evne til at kigge indad, når vi møder modstand i det daglige.

Kendetegnende for Frank er, at han giver meget af sig selv, og taler åbent og ærligt om de udfordringer, han har mærket på egen krop. Han har selv oplevet stress, angst og depression. Med afsæt i sit kendskab til livskriser har han i dag privat klinik, hvor han dagligt møder unge og voksne, der ønsker at skabe forandringer i deres liv. I klinikken møder han jævnligt mennesker, der er bundet af, hvad andre tænker om dem i en sammenlignings- og filterverden, der kan være rigtig hård at være en del af.

Hvorfor vente?

Mange af os venter ofte på motivationen, på den rette følelse, der fortæller dig, at NU er det NU! Kender du f.eks. udtrykkene: "burde bare lige, men"?

Hvis der er én ting, der er hårdere ved at skulle træffe en svær beslutning - er det, at vi IKKE træffer den. 

Et nærværende, humoristisk og jordnært foredrag

Dét er hvad i får i et foredrag med Frank Knudsen. I får ligeledes redskaber, lige til at afprøve i hverdagen. 

"Frank var veloplagt og levende..."

"Frank leverede et meget personligt og kompetent oplæg, som var helt i tråd med vores team om kommunikation og konflikter..."

Uforpligtende forespørgsel på Frank Knudsen 

Opret en forespørgsel nedenfor, hvis du ønsker at booke et foredrag, eller blot har et spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kontakt og booking

Frank Knudsen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.