Referencer

Ina Willumsen

Gladsaxe Kommune

Det kunne være super fedt, hvis Frank har en onepager med de vigtigste pointer fra oplægget. Det efterlyste mange af deltagerne.

Allan Rasmussen

Østre Skole

Jeg synes, det var rigtig godt og brugbart. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger.

Anette Esmarch

MHI Vestas Offshore Wind

Godt kald fra Frank inden foredraget og et super godt indlæg, der skubbede til folks opfattelse. Efterfølgende har flere deltagere taget fat i mig og rost indholdet og den måde Frank fik os til at se tingene fra en lidt anden vinkel

Kristian Eriksen Behrendt

Per Aarsleff A/S

Meget inspirerende foredrag vedr. konflikthåndtering eller relationsarbejde som Frank kalder det. Der er rigtig mange gode pointer og observationer om hvordan vi taler, og er sammen på, som man ikke normalt tillægger så stor værdi i hverdagen. Pointer som man børe være meget mere opmærksom på - lidt af en øjenåbner. Jeg kan varmt anbefale Franks foredrag til andre, som interesser sig i hvordan vi er sammen som mennesker.

Annette D. Abrahamsen

Velterm A/S

Et meget interessant foredrag, der var meget aktuel i forhold til arbejdet med “Vores bedste arbejdsplads”. Jeg synes han kom med mange dagligdags eksempler som gav meget stof til eftertanke om hvordan jeg selv agerer. Jeg har kun hørt positive kommentarer fra kollegaer om Frank og om dagen.

Jan Mortensen

Esbjerg Kommune

Frank var veloplagt og leverede et meget personligt og kompetent oplæg, som var helt i tråd med vores team om kommunikation og konflikter. Hans oplæg var både humoristisk og lærerigt og medarbejderne har efterfølgende sagt, at de fik nogle gode værktøjer med hjem. Frank var god til at fange, hvad der fyldte for for medarbejderne og gav tid til, at dette kunne drøftes med indgående. Mange ville gerne have hørt mere på Frank.

Malene Skovbakke

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Super godt foredrag, sjovt og underholdende og med mange relevante pointer. Frank er nærværende, imødekommende og sjov.

Gitte Mølgaard Nielsen

BUPL Nordjylland

Vores deltagere var meget begejstrede for foredraget.

Yvonne Birkedal

Vig Skole

Frank gjorde et godt indtryk på os i sin personlighed og måden han valgte at fortælle på. Emnet var tilpasset så, det var relevant i forhold til de opgaver lærerne står med til dagligt. Hilsen Yvonne Birkedal

Mia Rosman

Region Hovedstaden

Vi har haft stor fornøjelse af at booke Frank Knudsen, som kom med et professionelt og kærkomment old-school foredrag (med blot flipover og tusch). Frank formidlede med få og enkle greb og med et særligt nærvær. Feedback fra tilhørere var rigtig god, og folk registrerede, hvordan de lænede sig frem af iver for at høre mere! Franks måde at bruge sig selv og egne erfaringer kombineret med sjove forkortelser har givet os nye sjove ord for måden at være (sammen) på. Ingen løftede pegefingre men en anderkendelse af, at det kræver løbende fokus fra den enkelte at være en god kollega.

Medina Dedic

VIA Pædagogudannelsen

Jeg har herunder skrevet kommentar, som vores studerende har givet tilbage: "Frank er god til at ramme målgruppen ved at veksle mellem oplæg og dialog med sidemanden" "Han er oprigtig og sindssyg dygtig. Han kan fange en med sine autentiske oplevelser" "Et foredrag som har sat tankerne i gang omkring det, at være til stede i andre menneskers selvskab og have fokus på at lytte mere. Fantastisk foredrag" "Teorien er et godt værktøj, som jeg kan anvende til at reflektere over min egen kommunikation og tilgang til andre mennesker. Det har givet et andet perspektiv på konflikter" "Frank var god til at formidle et komplekst emne om samarbejde på en letforståelig og humoristisk måde"

Kirsten Kaad Knudsen

Sydbank

Stor ros til Frank for et underholdende, spændende og inspirerende indlæg om konflikthåndtering. Det var en øjenåbner for alle og vi fik gode og simple værktøjer med hjem, som vi fremadrettet tænker ind både på arbejde og derhjemme. Vi er sikre på, at mange konflikter kan undgås, hvis blot vi tænker ”kommunikation på samme niveau” og ”lytte for at forstå, ikke for at svare”. Vi kan varmt anbefale dit foredrag til alle, der har konflikthåndtering på programmet.

Charlotte Lundgaard Hansen

Bestseller A/S

Super godt oplæg med sjove og relaterbare anekdoter. Brugbare værktøjer til hverdagen. Frank er venlig og nede på jorden.

Sven Wortmann

Gudenådalens Friskole og Fribørnehave

Det var spot on. Rigtig meget var/er kendt viden, men rigtig godt at få nye vinkler og nye eksempler. Frank fangede os med sine gode fortællinger.

Lone Jørring

Skovmoseskolen

Der var speed talk og klare budskaber. Hvilket var godt da det kan være svært af hold folk fanget fra kl.17-18. Efter en dag der starter kl. 8.00.

Henrik Olsson

ITW GSE

Frank er super god både på dansk og engelsk.

Heidi Dagmar Hangaard

Sødal Børnehus

Jeg vil gerne takke for en meget inspirerende eftermiddag d. 29.10. på Naturskolen m. Sødal Børnehus. Du er blevet rost mange gang siden og dine begreber bliver nævnt og brugt. Dine ord og din inspiration har sat et godt aftryk hos - mange tak for det.

Susanne Kjær Christensen

Nyborg Kommune

Vi har netop haft, et super godt oplæg ved Frank Knudsen. Det var spot on i forhold til det vi havde brug for. Oplægget omhandlede kommunikation, konflikthåndtering og motivation, kan varmt anbefales.

Anne lise Buus Nielsen

Sundhedsplejen Randers Kommune

Super oplæg med gode relevante facts og ideer til hvordan man er den gode kollega og man opretholder det gode kollegaskab

Jannie Quist

Opholdsstedet Kongsholm

Frank var nærværende og på med en fantastisk energi fra da han trådte ind af døren. Tydeligt og klart budskab. Stor tak til Frank

Pernille Ringsted

NJORD Law Firm Advokatpartnerselskab

Det var et super fint foredrag der ramte mange og mange var begejstrede.

Dan Simonsen Christiansen

Stige Friskole

Elever i 7. til 9. klasse og lærere oplevede en jordnær og tydelig Frank Knudsen i sit oplæg omkring præstationspres. Frank kunne hurtig fange alles opmærksom med sin gode energi og tilpas humor, så man kunne relatere det til ens hverdag. Eleverne og lærerne var meget begejstret for indholdet i oplægget, der satte deres refleksioner i gang om temaet, og de fik også nogle brugbare værktøjer med, så de aktivt kan arbejde med et muligt præstationspres. Stige Friskole kan varmt anbefale, at invitere Frank ud og holde sit oplæg for de unge mennesker i grundskolen.

Lene Christensen

Allerød Privatskole

Jeg har herunder skrevet kommentar, som vores studerende har givet tilbage: "Frank er god til at ramme målgruppen ved at veksle mellem oplæg og dialog med sidemanden" "Han er oprigtig og sindssyg dygtig. Han kan fange en med sine autentiske oplevelser" "Et foredrag som har sat tankerne i gang omkring det, at være til stede i andre menneskers selvskab og have fokus på at lytte mere. Fantastisk foredrag" "Teorien er et godt værktøj, som jeg kan anvende til at reflektere over min egen kommunikation og tilgang til andre mennesker. Det har givet et andet perspektiv på konflikter" "Frank var god til at formidle et komplekst emne om samarbejde på en letforståelig og humoristisk måde"